Privaat Laden

Privaat laden

Wil jij dat de realisatie van laadinfra op private en semi-private grond binnen jouw gemeente op gang komt? En wil je weten hoe je daar een rol in kunt spelen? Wij helpen je in dit kennisloket op weg. Je vindt hier actuele informatie, ervaringen uit de praktijk en handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Wonen, werken, bezoeken
Bedenk allereerst waar je de komst van laadinfra wilt stimuleren; bij woningen, bedrijven of op bezoekerslocaties. Kies voor een van de blokken hieronder. Je vindt dan veelvoorkomende situaties, de knelpunten die je tegen kunt komen én de oplossingen die daarbij horen. Met uitleg, best practices, rekentools en voorbeelddocumenten.

Over privaat laden
Ben je nog niet zo bekend met het onderwerp privaat laden? Lees meer over de verschillende de eigendomssituaties die je tegen kunt komen, de belanghebbenden waar je mee te maken krijgt en de verplichtingen en verantwoordelijkheden van private partijen.

Acties bepalen
Er zijn verschillende manieren om de komst van private laadinfra te sturen en te stimuleren. Bekijk hoe je op dit onderwerp kunt informeren, leren, activeren, begeleiden en reguleren.

Nieuws

Einde berichten